Afslutningsrapport: Madaffald er en udfordring både på verdensplan og mere lokalt hos den enkelte virksomhed. Gennem Bæredygtig Bundlinje 2.0 har fire virksomheder inden for kantine og restaurationsbranchen taget kampen op og arbejdet målrettet for at nedbringe deres madspild. Rådgivningsforløbet foretaget af Changing Food har primært fokuseret på reduktion af madspild, men også på madretters miljøpåvirkning, menuomlægning, nye fødevarevalg og meget mere. Læs mere i rapporten.
Rådgivningsforløb med Changing Food
Rådgivningsforløb med Changing Food
Afslutningsrapport: Madaffald er en udfordring både på verdensplan og mere lokalt hos den enkelte virksomhed. Gennem Bæredygtig Bundlinje 2.0 har fire virksomheder inden for kantine og restaurationsbranchen taget kampen op og arbejdet målrettet for at nedbringe deres madspild. Rådgivningsforløbet foretaget af Changing Food har primært fokuseret på reduktion af madspild, men også på madretters miljøpåvirkning, menuomlægning, nye fødevarevalg og meget mere. Læs mere i rapporten.
Detaljer om udgivelsen
Udgiver: Changing Food
Kontakt: marie@changingfood.dk
Udgivet: 2022