Kontakt

Kontakt os og find vej

Adresse

Gate 21
Liljens Kvarter 2
2620 Albertslund

Tlf: 3111 4040
gate21@gate21.dk

Lokalkontor Lolland

Gate 21
Nordlundevej 6b
4913 Horslunde

Find vores medarbejdere

Søger du efter en bestemt medarbejder?

Transport

S-tog Linje B til Albertslund station

Det er nemt at komme til Gate 21 med S-tog Linje B. Gå til højre i stationstunnellen og fortsæt ligeud. Drej til højre ved enden af den store plads efter apoteket. Fortsæt ligeud forbi Kvickly, indtil du når gymnasiet Next på din højre side og en grå bygning på din venstre. Det er Gate 21’s kontor. Drej til venstre og fortsæt rundt langs bygningen, indtil du når hovedindgangen. I alt cirka fem minutter til fods fra stationen.

Find din rejse med offentlig transport på rejseplanen.dk.

Hvis du har cyklen med, har vi cykelstativer udenfor.

I bil – cirka 15 kilometer fra København

Kommer du til Gate 21 med bil, kan du parkere gratis langs bygningerne på Liljens Kvarter ved Gate 21 og Next Vestskoven Gymnasium. Derudover er der et større parkeringsområde bag ved Next Vestskoven Gymnasium – her må du KUN parkere i gul zone. Vær opmærksom på, at der er 2-timers parkering ved boligerne på den modsatte side af Kongsholm Allé.

Elbil

Er du i elbil, har Gate 21 to elladestandere med Type 2-stik – en på 11kW og en på 22kW. Du finder ladestanderne ved at dreje op ad Liljens Kvarter og med det samme dreje til højre ad nedkørslen. Der er desuden elladestandere på parkeringsområdet bag ved Next Vestskoven Gymnasium.

Skal du sende os en faktura?

EAN-nummer: 5790002502255

Kan du ikke anvende EAN, så send din faktura til invoice@gate21.dk

Har du brug for at sende en sikker mail, så brug okonomi@gate21.dk