Er det muligt at omlægge til økologi uden at øge indkøbsbudgettet? Det har hotel og konferencecentret Schæffergården fra Gentofte Kommune dykket ned i i samarbejde med Bæredygtig ...
Læs mere-
VIDEO: Cock’s and Cows mindsker madspildet
Cock's and Cows restaurant "SP34" har været med i Bæredygtig Bundlinjes indsats mod madspild. Her har de lært, hvordan de ved at mindske deres madspild kan reducere CO2-udledningen...
Læs mere -
VIDEO: Grøn omstilling hos Sv. Michelsen i Hvidovre Kommune
Hør hvordan Sv. Michelsen har undersøgt deres nuværende emballages 'footprint', og hvordan de ønsker opfordre deres kunder til at aflevere brugt emballage i butikkerne, så det kan ...
Læs mere -
Innovation i klimatilpasningen
Et klimarobust Danmark – nye veje til vækst
Læs mere -
Grøn vækst og symbioser
Innovation med det offentlige som katalysator.
Læs mere