Gate 21 / VIP Klimaprojekt: Håndtering af madspild
VIP Klimaprojekt: Håndtering af madspild
Alt for meget spiselig mad ender i skraldespanden. Også fra landets offentlige køkkener. Projektet om håndtering af madspild har understøttet regeringens nationale mål om at reducere madspild med 50 procent inden 2030, bidraget til målet om, at alle kommuner i hovedstadsregionen indsamler bioaffald, og lavet kampagner om reduktion og bedre indsamling.
VIP Klimaprojekt: Håndtering af madspild
VIP Klimaprojekt: Håndtering af madspild
Alt for meget spiselig mad ender i skraldespanden. Også fra landets offentlige køkkener. Projektet om håndtering af madspild har understøttet regeringens nationale mål om at reducere madspild med 50 procent inden 2030, bidraget til målet om, at alle kommuner i hovedstadsregionen indsamler bioaffald, og lavet kampagner om reduktion og bedre indsamling.
Detaljer om udgivelsen
Udgiver: Udarbejdet af Gate 21 på vegne af KKR Hovedstaden
Layout: Gate 21
Udgivet: marts 2024