Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kickoff: Netværk om grøn mobilitet og transport i klimaplanerne

1. februar / 10:00 - 13:00

Fagnetværk om grøn mobilitet og transport i klimaplanerne

 

Klimaalliancen i Hovedstadsregionen inviterer til opstart af et netværk for grøn mobilitet og transport. Netværket er stedet for videndeling og sparring på tværs af kommunerne i hovedstadsregionen om klimaopgaverne på transport- og mobilitetsområdet.

Netværket bygger videre på KKR VIP-projekterne ”Grønne pendlervaner” og ”Grønne drivmidler”, som blev etableret som klimaindsatser under KKR Hovedstaden i 2019. De to VIP-projekter vil blive videreført i netværket og vil blive opdateret i forhold til de konkrete udfordringer, der er behov og interesse for at løse sammen.

På kickoff-mødet for det faglige netværk vil vi sammen med alle interesserede trafik-, mobilitets- og klimaplanlæggere udvikle og afstemme, hvordan det faglige netværk bedst kan hjælpe kommunerne til implementering af klimaplanernes transportindsatser. Vi vil også skærpe de konkrete opgaver eller udfordringer, der skal løftes og samarbejdes om indenfor emnerne ”Grønne pendlervaner” og ”Grønne drivmidler”.

Formål

Med netværket vil vi give kommunale trafik- og mobilitetsplanlæggere konkret hjælp til implementering af klimaplanernes indsatser indenfor trafik og mobilitet — særligt indenfor emnerne ”Grønne pendlervaner” og ”Grønne drivmidler”.

Målgruppe

Alle interesserede trafik- og mobilitetsplanlæggere i kommunerne i hovedstadsregionen.

Mødet er også for dig, der har været involveret i VIP-projekterne ”Grønne pendlervaner” og ”Grønne drivmidler”, og gerne vil videreudvikle projekterne.

Efter det indledende møde forventes det, at deltagerne i netværket kommer til at arbejde aktivt med konkrete mobilitetsproblemstillinger fra egne klimaplaner.

Praktisk information

Tid: Arrangementet foregår den 1. februar 2024, klokken 10:00 til 13.00.

Sted: Gate 21, Liljens Kvarter 2, 2620 Albertslund

Transport: Du kan tage S-toget, linje B, til Albertslund St.  Gate 21 ligger cirka 10 minutters gang fra stationen.
Er du med bil, skal du være opmærksom på, at der er tidsbegrænset parkering flere steder i området. Dog er der fri og tidsubegrænset parkering hos vores nabo, NEXT Vestskoven Gymnasium, Liljens Kvarter 6.

Kontakt

Signe Frøkjær Schou
signe.froekiaer.schou@gate21.dk

Karin Langendorf
karin.langendorf@regionh.dk

Detaljer

Dato:
1. februar
Tidspunkt:
10:00 - 13:00
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Gate 21
Liljens Kvarter 2
Albertslund, 2620 Danmark
Se Sted hjemmeside