Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar: Vejdirektoratets vejledninger til udbud af ladestandere

28. februar 2023 / 13:00 - 14:30

Undersøgelser peger på, at etablering af ladestandere til elbiler og plug-in hybrider går for langsomt og potentielt kan forårsage en opbremsning i salget af udledningsfri biler på grund af manglende opladningsmuligheder i det offentlige rum. Kommunerne har derfor fået til opgave at udrulle ladestandere i det offentlige rum. Vejdirektoratet kom i december 2022 med et længe ventet paradigme for etablering og drift af ladestandere. Det indeholder vejledninger og en udbudsskabelon, som kommunerne kan bruge til fremtidige indkøb af ladestandere.

På webinaret hører vi om, hvordan kommunerne kan bruge materialet fra  Vejdirektoratet. I forlængelse heraf hører vi fra Poul Schmith/Kammeradvokaten, som deltager i det 2-årige projekt “Grøn omstilling Sjælland” og som har konkrete erfaringer med indkøb af ladestandere fra et igangværende kommunalt Task force-samarbejde i Region Sjælland.

Deltag for at høre mere om de juridiske rammer for udbuddene og de nye værktøjer, som Vejdirektoratet har lavet til at understøtte udformningen af udbud og kontrakt.

Hvem står bag?
Webinaret er arrangeret af VIP projektet 100% grønne drivmidler med Region Hovedstaden og projektet Grøn Omstilling Sjælland støttet af Region Sjælland.

Praktisk information

Tid: Webinaret foregår tirsdag d. 28. februar 2023 kl. 13-14:30

Sted: Afholdes via Teams

Pris: Deltagelse er gratis

Tilmelding
Du tilmelder dig ved at sende en mail til: lucas.perkild@regionh.dk, hvorefter du vil modtage en Outlook-mødeindkaldelse med et teams-link til mødet, som du kan tilgå via din kalender.

Detaljer

Dato:
28. februar 2023
Tidspunkt:
13:00 - 14:30
Hjemmeside:
https://podio.com/webforms/2376824894